RENGJØRING, SLIPING OG LAKKERING FOR STØPING

RENGJØRING, SLIPING OG LAKKERING FOR STØPING

 
Selskapet vårt tilbyr effektiv rengjøring og lakkering av støpegods – en lang rekke jernholdige og ikke-jernholdige metaller med spesialfelt innen grått og høyfast støpejern.

Vårt bearbeidingssystem er konstruert for samtidig produksjon med bruk av moderne nettbaserte programmer, noe som gjør at vi kan reagere raskt og konfigurere spesifikke produkter. I Sveising-Bygg AS satser vi på å ha et tett samarbeid med kundene våre. Dette gjør det mulig å redusere skjæretiden på komponentene og samtidig opprettholde den høye kvaliteten som kreves i bransjen, samt å holde de avtalte leveringstidene.
Takket være effektive produksjonsmetoder kan vi holde kostnadene nede og samtidig levere støping av høy kvalitet, noe som kommer til uttrykk gjennom vår sertifisering i henhold til ISO 9001: 2008. Vår avdeling for kvalitetskontroll sjekker produktet før det sendes til kunden. Vi sporer og styrer produksjonsprosessen og er en pålitelig og konkurransedyktig partner for en lang rekke selskaper i Norge og resten av Europa.