OM OSS

SVEISING-BYGG AS

Et ekspanderende selskap innen metallbearbeiding og bygg i Norge og resten av Europa. Vår viktigste verdi er å ha en effektiv holdning til alt vi gjør.
OM SELSKAPET
Sveising-Bygg AS er en familieeid bedrift med arbeidstakere i flere generasjoner. Vi har sterke tradisjoner og et godt renommé som er bygd opp over flere år. Dette er egenskaper som går godt sammen med den siste utviklingen innen metallbearbeiding og bygg. Arbeidet vårt gjør at vi raskt kan løse alle oppgaver i tråd med ønskene fra våre partnere og kunder. Selskapet vårt har svært gode ingeniører, byggfolk og metallspesialister, noe som gjør at vi alltid finner de mest effektive og lønnsomme løsingene for kundene våre.
Siden tid og kvalitet er topprioritet for alle kundene våre, samarbeider vi tett med våre godkjente leverandører for å sikre at kundene våre får det de bestiller til tiden.
VÅRT OPPDRAG
Vi arbeider hardt for å bli markedsleder innen metallbearbeiding og byggtjenester i Norge. Vi er ikke redde for utfordringer og vanskelige oppgaver siden dette er nøyaktige de områdene der vi ønsker å utvikle oss og ekspandere. Vi leverer individuelle tekniske løsninger til hver enkelt kunde og iverksetter dem ved å bruke det mest moderne utstyret og den nyeste teknologien som finnes. Vårt unike salgsfortrinn er effektiviteten i alt vi gjør. Det er den viktigste grunnen til at vi er blitt kjent som en pålitelig partner og underleverandør.
KVALITET
Sveising-Bygg AS er fokusert på kvalitet i alt vi gjør. Vår lange historie med kvalitetsarbeid og et godt renommé er det beste beviset på det. Alle våre spesialister er profesjonelle fagfolk på høyt nivå med alle sertifikater i orden.
Vi arbeider hardt for hele tiden å forbedre oss og bruker prinsippene i veltrimmet produksjon (LEAN-systemet) for å redusere kundenes kostnader, for å bli stadig mer effektive og for å levere kvalitetsprodukter til kundene våre. Sertifisering i henhold til ISO 9001: 2008 og EN 287-1 er bevis på vårt høye spesialist- og kompetansenivå.
MILJØVERN (HMS)
Vi behandler miljøet på en ansvarlig måte og setter miljøvern i sentrum. Utviklingsstrategien i selskapet vårt er fokusert på å levere produkter og tjenester som oppfyller kundenes krav og alle EU-standarder samtidig som vi tar vare på miljøet. Vi viser respekt overfor miljøet ved å bruke den nyeste teknologien som oppfyller alle lovens krav, og som gjør at vi kan spare naturressursene og redusere forurensningen av miljøet. Vi ivaretar helsen og sikkerheten til våre arbeidstakere, som alle må fullføre og bestå HMS-kurs.